Հեղինակային իրավունք © 2024 Tabletka. Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են:
Developed by
Studio One
Studio One
Սրոհունդի խոտի թուրմը խմում են որպես տտպող և հականեխիչ միջոց կոլիտների ժամանակ: Տեղային օգտագործում են լնդերին քսելու և գինգիվիտի ու ստոմատիտի ժամանակ բերանի խոռոչը ողողելու համար:
Պատրաստման եղանակը
1 ճաշի գդալ հումք լցնել էմալապատ տարայի մեջ, ավելացնել 200 մլ եռացող ջուր, ծածկել տարան, տաքացնել եռացող ջրային բաղնիքի վրա 15 րոպե, սառեցնել սենյակային ջերմաստիճանում 45 րոպե և քամել։ Թուրմը խմել 1/3 բաժակ, օրական 2-3 անգամ:
Հակացուցումներ
Օրգանիզմի անհատական անհանդուրժողական ռեակցիան:
Լրացուցիչ տեղեկություններ
Տրվում է առանց դեղատոմսի։ Դեղամիջոց չի հանդիսանում։